Grzegorz Jakubowskimiędzynarodowy szef kuchni
Młody, ambitny, lubiący wyzwania oraz niepoprawny optymista, talent kulinarny, podchodzący do gotowania z prawdziwą pasją.
Swoje doświadczenie budował odbywając staże m.in. w Atelier Amaro pod okiem samego Mistrza Wojciecha Modesta Amaro jak również w jednej z najlepszych restauracji w Norwegii – Credo oraz Jossa mat og drikke. Swoją przygodę z kuchnią włoską doskonalił podczas kursów Autentycznej Kuchni Włoskiej Roberta Grandi.
Zdobywca wielu nagród w dziedzinie gotowania m.in. dwukrotny zwycięzca konkursu podczas Kongresu Szefów Kuchni. Laureat konkursu Smaki Regionu. Uczestnik słynnego show kulinarnego MasterChef.
W swojej pracy lubi eksperymentować, łączyć polską, tradycyjną kuchnię z nowoczesnymi technikami. W pracy naszego Szefa Kuchni przejawia się jego pasja do kulinarnej sztuki i poszanowania produktów. Możliwość łączenia ze sobą smaków i tekstur daje mu niesamowitą przyjemność dzięki temu Nasza kuchnia, to sztuka, a Nasz Szef Kucharz, to prawdziwy artysta.
GODZINY OTWARCIA
Śniadania
pon. – pt.: 6:30 – 10:00
weekend: 7:00 – 10:00
Restauracja
pon. – sb.: 13:00 – 22.00
niedziela: 13.00 – 21.30
REZERWACJE
Zapraszamy do rezerwacji
telefonicznie lub mailowo.